jueves, 6 de marzo de 2014

EXAMEN PARAULES EMMETZINADES

Per fer aquest examen ens em tingut que llegir el llibre paraules emmetzinades, en aquest llibre la autora intenta parla discretament dels abusos sexuals familiars, de com una persona de fiar que a vegades sembla una persona dintre de ella i a una altra molt diferent.
El llibre parla d’una noia adolescent que va desaparèixer fa 4 anys, el cas es va quedar endarrere fins que l’Eva, que es una noia tímida, ingènua, callada, va rebre una trucada de la Bàrbara, que era la noia que va desaparèixer far 4 anys i que es la millor amiga de la Eva, la Bàrbara es una noia molt intel·ligent i problemàtica,es la filla de la Nuria i del Pep, la Nuria , tal i com esta representada al llibre, es veu que li cedeix tot a la noia i , que per tant, quan desapareix la Bàrbara es se sent molt culpable. En Pep es veu sembla un pare exemplar ja que fa tot el possible per trobar a la Bàrbara. Es veu que es molt fort ,que aguanta tot els problemes familiar que te. Aquesta trucada que fa la Bàrbara a la Eva d’ona un petit raig d’esperança al cas d’aquesta noia que el segueix un inspector que es diu Salvador. es un home que entrega la seva vida al treball , es molt intel·ligent. Això es veu quan al final, gracies a ell, es troba el culpable. Els principals culpables d’aquesta trama són  els seus tiets ja que ells no tenen fills i al principi es creu que la noia a escapat a la seva casa. També hi ha un altre culpable  que es el seu novio, un noi mes gran que ella i que ja estava desesperat perquè volia tenir sexe amb ella i mai ho aconseguien. I l’últim sospitós es un professor seu ja que semblava molt amable però darrera d’aquesta mascara i ha un pedòfila. Gracies a la trucada de la Bàrbara, l’inspector descobreix qui es el culpable. Aquest llibre jo crec que es d’intriga ja que fins al final no saps qui es el culpable i es veien tots els sospitosos i com es van descartant fins que surt el culpable.
Això passa a  Barcelona i passa en el present però i ha algun salt de temps al passat.
Aquesta novel·la m’ha agradat mes del que pensava, al principi se’m va fer molt pesada però li vaig posar i ganes i cada vagada m’agradava mes perquè tens mes i mes ganes de saber qui es el culpable, al final em va sorprendre molt ja que no to imagines ni de lluny.

No hay comentarios:

Publicar un comentario